У Toyota розповіли про специфікації кросовера C-HR

Прес-служба компанії Toyota Motor повідомляє, що незабаром в Японії почнуть з’являтися перші «живі» автомобілі. Ще відомо, що в кінці цього року на європейському авторинку з’явиться новий кросовер Toyota C-HR.

Новий японський кросовер буде укомплектований бензиновим турбодвигуном з об’ємом 1,2 літра і потужністю в 116 кінських сил. Буде доступна і гібридна моторна установка, яка буде працювати на бензині і електриці. Вона зможе видавати трохи більшу потужність – 122 кінські сили.

Розроблено за дві комплектації для гібридної і бензинової версії автомобіля. G і S – це для гібридної версії, а GT і ST – для бензинової. Кожен кросовер Toyota C-HR матиме в своєму арсеналі систему безпеки Toyota Safety Sense P. З її допомогою можна буде уникнути аварій на дорогах, а також зберегти життя пішоходам. Також буде доступний кріуз-контроль з дуже зручним радаром, система контролю рядності руху інших автомобілів. Є функція автоматичного перемикання ближнього і дальнього світла.

Завдяки системі безпеки Toyota Safety Sense P, новий C-HR зможе стежити за сліпими зонами для водія, що дозволить автовласнику уникнути зіткнення при виїзді з парковки.


Не пропустіть