Ford показав оновлений Mustang 2018 (Фото)

Представлений в кінці 2013 року, шосте покоління Ford Mustang, знаходиться в стадії розробки і готується до випуску як оновлена ​​версія. Крім звичайних зовнішніх змін, які будуть включати в себе оновлену решітку радіатора, різні освітлювальні пристрої і фари на обох кінцях кузова автомобіля, модифікований передній і задній бампери, до яких приєдналися можливі комплектації.

Найголовніше в новинці популярного автомобіля наголошується на тому, що оновлений Ford Mustang буде мати 10-ти швидкісну автоматичну коробку передач, як у Chevrolet Camaro. При цьому він буде комплектуватися відомим нам 2,3-літровим двигуном EcoBoost і 5,0-літровим двигуном V8, поряд з 3,7-літровим V6, який пропонується в США, і найбільш вірогідний сценарій є те, що нова трансмісія буде пропонуватися в як опція в комплектації з двигуном V8.

Десяти швидкісна коробка передач буде пропонуватися для ринку в США, але до цих пір, не відомо, чи буде він з такою коробкою пропонуватися для ринків в Європі. Очікується масовий випуск оновленого Mustang в 2018 році. Можливо компанія Ford представить свою новинку Mustang вже в наступному місяці на автошоу в Луїзіані або в січні 2017 року на автошоу Детройті.


Не пропустіть