Новий BMW X3 помітили під час тестів (Відео)

Автомобільні Фотошпигуни змогли зняти процес ходових випробувань нового баварського кросовера BMW Х3, який готується до презентації на одному з найближчих великих автосалонів. Автомобіль тестується на улюбленому випробувальному треку багатьох світових автовиробників – так званій «Північній петлі» Нюрбургринга. Відзначимо, що майбутня новинка стане вже сьомим за рахунком кросовером в модельній лінійці BMW.

Як вже відомо, кросовер BMW X3 нового покоління буде базуватися на модульній архітектурі CLAR, яка, за досвідом інших моделей, побудованих на цій же платформі, дозволяє істотно знизити вагу автомобіля за рахунок широкого застосування легкосплавних матеріалів і високоміцних сталей в силовій конструкції.

Основними конкурентами компактного позашляховика після його виходу на ринок будуть інші преміальні «німці» – Audi Q5 і Mercedes GLC. Технічні подробиці автомобіля будуть розкриті тільки в наступному році, ближче до дати прем’єри серійного варіанту BMW X3. Швидше за все, це станеться в рамках одного з міжнародних мотор-шоу у першій половині 2017 року. А ось продажі почнуться в другому півріччі того ж року.


Не пропустіть