Kia оприлюднила характеристики нового Rio

На ринку Європи почалися продажі нового покоління Kia Rio.

Нещодавно на офіційному сайті компанії з’явилася інформація щодо нововведень на європейському ринку. За вказаною інформацією стало відомо, що в дилерських центрах з’явилися перші автомобілі нового покоління Kia Rio. Відповідно, стали відомі комплектації і вартість новинки.

Вперше машина з’явилася у Великобританії, де базову версію авто можна взяти всього за 12 тисяч фунтів стерлінгів.

Спеціалізована версія First Edition буде продавати на території зазначеної країни за 17,45 тисяч грошових знаків Великобританії.

Машина переконає оснащуватися декількома варіантами двигунів, серед яких літровий варіант з віддачею в 100 і 120 к.с., а також 1,25 літровий 1,4 літровий атмосферник з характеристиками потужності параметрами в 84 і 99 кінських сили. Не виключено, що найближчим часом на ринку може виявитися ще кілька доповнень до моторного ряду. Зокрема, є можливість появи дизельних агрегатів з потужністю в 77 і 90 коней.

Разом із зазначеними силовими агрегатами буде використовуватися як механіка, так і коробка автомат. Серед опцій в базовій версії буде додано колісні диски 15′, світлодіодні фари, мультимедіа. Також в салоні застосовується система доступу без ключа.


Не пропустіть