Новий кросовер Mitsubishi: перші офіційні фото

Mitsubishi Motors розсекретив зоанішність нової моделі Eclipse Cross до офіційної прем’єри в Женеві

Спочатку, Mitsubishi Eclipse – це чотиримісне (2 + 2) спортивне купе, перше покоління якого було випущено в 1989 році. Всього було чотири генерації моделі – в 2011 році японці вирішили припинити виробництво «Екліпс».

Однак добре відомий публіці бренд вирішили «розморозити» для нового продукту «трьох діамантів»: компактний кросовер, який через тиждень дебютує на Женевському автосалоні, вирішено назвати Eclipse Cross.

Уже відомо, що «Екліпс» буде оснащуватися повнопривідною трансмісією Super All-Wheel Control (S-AWC) на основі багатодискової муфти, яка вибірково пригальмовує колеса для поліпшення керованості.

Двигунів два: новий бензиновий турбомотор об’ємом 1,5 літра і 2,2-літровий турбодизель (потужність обох агрегатів не повідомляється). З першим працює варіатор, що імітує 8 фіксованих передач, з другим – 8-діапазонний автомат.
Mitsubishi Eclipse Cross при довжині 4405 встане акурат між кросоверами ASX (4295 мм) і Outlander (4695 мм), до того ж побудований на платформі останнього – навіть величина колісної бази не змінилася (2670 мм).


Не пропустіть