Haval показав нові фотографії кросовера H6

Представники китайської автомобільної компанії Haval виклали в глобальну мережу Інтернет нові фотографії рестайлінгового кросовера H6. Офіційна презентація автомобіля відбудеться в квітні на автосалоні в Шанхаї.

Стало відомо, що Haval H6 є найпопулярнішим SUV на території Китаю і знаходиться на п’ятому місці в рейтингу світового попиту. Однак, остання версія Haval H6 приїхала в дилерські центри в 2016 році. Китайський бренд вирішив, що пора оновити дизайн кросовера. Точну дату запуску на ринок рестайлінгової версії автомобіля буде відомо після презентації в рамках автошоу в салоні Шанхая.

Стали відомі також і технічні характеристики Haval H6. Таким чином, новий H6 оснащений великою кількістю інноваційних систем. Наприклад, в модернізованої версії кросовера екран мультимедійної системи збільшиться з 7 до 12 дюймів.

Також представники японської компанія Haval спробувала вирішити проблему і з шкідливими викидами. Повідомляється, що H6 буде працювати на 1,3-літровому турбованному моторі з чотирма циліндрами. Дизайнерське рішення екстер’єру кросовера стало більш мужнім за рахунок додавання в нього прямокутних рис.


Не пропустіть