Мінівен від Lifan: дуже схожий на Ford, але дешевший

Китайська компанія Lifan випустила на ринок Піднебесної мінівен Xuanlang, зовнішність якого дуже нагадує Ford S-Max

Незважаючи на явну зовнішню схожість, китайський аналог дещо відрізняється від американського оригіналу: Lifan Xuanlang коротший свого фордівского двійника – 4720 мм проти 4796 мм, у «американця» помітно більша і колісна база – 2850 мм проти 2780 мм.

Під капотом Lifan Xuanlang прописалися три чотирициліндрових бензинових двигуна: базова модифікація оснащується 1,8-літровим мотором потужністю 133 к.с. (187 Н ∙ м), версія подорожче має дволітровий 141-сильний мотор (185 Н ∙ м), а топова модифікація – 1,5 літровий турбомотор потужністю 141 к.с. (234 Н ∙ м).

Базовою для всіх двигунів є п’ятиступінчаста механіка. За доплату для атмосферних двигунів можна замовити варіатор, а для турбомотора – класичний восьмідіапазонний «автомат». Привід тільки передній, хоча «Ес-Макс» бувають повнопривідними.

Як це нерідко буває в Китаї, ціна на автомобіль-клон більш ніж прийнятна: базова модифікація оцінена в 68 800 юанів, а найдорожча версія коштує 106 800 юанів. Наскільки це дешевше за американський аналог – сказати складно, так як Ford S-Max в Китаї не продається.

Оснащений «Ліфан» досить щедро: в списку обладнання є клімат-контроль, «шкіряна» оббивка крісел, підігрів сидінь, мультимедійна система з великим сенсорним екраном, панорамний скляний дах і багато іншого.


Не пропустіть