Перше зображення нового Bentley Bentayga Coupe

Портал rmcardesing.com підготував черговий рендер майбутнього купеподібного кросовера Bentley, який, як очікується, вийде під назвою Bentayga Coupe вже в наступному році. Потенційний конкурент для BMW X6 M і Mercedes-AMG GLE 63 Coupe дебютує ще в ролі концепту на Женевському автосалоні навесні. Якщо реакція публіки буде позитивною, серійну версію цієї моделі покажуть на початку 2017 року, пише vwdrive.com.ua

За версією RM Design, новий Bentley Bentayga Coupe отримає більш спортивний похилий дах, як у своїх конкурентів. Більш динамічний профіль зробить модель спортивнішим, проте її вага все одно залишиться пристойною – понад 2000 кг (Bentayga важить 2 422 кг). Полегшення кузова відбудеться за рахунок більш широкого використання карбону.
Що стосується двигуна, то під капотом Bentley Bentayga Coupe виявиться модифікований 6,0-літровий твін-турбо W12. У стандартному Bentayga він видає 600 к.с. і 900 Нм, але в купе версії його віддача значно виросте. У поєднанні зі зниженням ваги це обіцяє Bentayga Coupe серйозну надбавку динаміці: менше 4 секунд розгону до ста і понад 320 км / год максимальної швидкості. Нагадаємо, стандартний Bentley Bentayga розганяється до ста за 4,1 секунди і розвиває максимальну швидкість 301 км/год.