Hyundai готує 7 нових кросоверів

Південнокорейська компанія Hyundai планує розробити і випустити на ринок до 2020 року сім нових моделей кросоверів (деякі з них позиціонується як CUV, на зразок SUV). У них будуть різні силові установки, в тому числі і електричні.

Майк О’Брайен, віце-президент Hyundai Motor America, на зустрічі з інвесторами, дилерами і потенційними покупцями заявив, що їх компанія має намір йти в ногу з часом, і тому запропонує автолюбителям багато різних кросоверів і CUV (збільшений дорожній просвіт, повний привід). Якщо бути більш точним, то сім моделей, не рахуючи Kona, яка була представлена ​​вже в березні нинішнього року.

Серед них буде, наприклад, CUV сегмента А, який в лінійці Hyundai розташується під новим кросовером Kona, а також нові середньорозмірний і флагманський кросовери. Флагманська модель з’явиться, мабуть, до 2020 року.

«Чому автолюбителі можуть відмовитися від покупки CUV? Перш за все, через те, що вони хочуть економічний автомобіль. Ніхто не хоче переплачувати за бензин чи дизельне паливо, які коштують зараз дорого. Тому ми зробимо наші CUV і кросовери економічними», – сказав Майк О’Брайен.

Це означає, що нові моделі кросоверів компанії Hyundai отримають найрізноманітніші «зелені» силові установки. Серед цих новинок будуть не тільки електромобілі, а й одна модель на водневих паливних елементах.


Не пропустіть