Volkswagen офіційно представив седан Polo нового покоління

Американське представництво Volkswagen провело презентацію нового седана Virtus, який на багатьох ринках продається під назвою Polo Sedan. За даними motor1, автомобіль надійде в продаж в Бразилії вже в майбутньому році, а пізніше з’явиться і в інших країнах.

Новий Volkswagen Virtus сконструювали на платформі MQB-A0, а ключові агрегати автомобіль успадкував від хетчбека Polo для Європи, презентованого цього літа. Зокрема, новинка запозичила рульове управління, трансмісії, підвіски і лінійки двигунів.

У довжину седан досягає 4 480 мм, а колісна база рівна 2 650 мм. Багажник моделі вміщує до 521 літра вантажу. До теперішнього моменту представники Volkswagen підтвердили для новинки всього один мотор. Мова йде про 1,0-літровий турбований двигун з трьома циліндрами, потужність якого на бензині і на етанолі становить 115 і 128 кінських сил відповідно.

У другому випадку Volkswagen Virtus на розгін до 100 км/год потрібно 9,9 секунди, при цьому максимальна швидкість дорівнює 194 км/год. Надалі лінійка силових агрегатів седана поповниться 120-сильним атмосферним двигуном об’ємом 1,6 літра. Базову версію моделі оснастять 5-ступінчастою механічною трансмісією, а більш дорогі комплектації – 6-діапазонною АКПП.


Не пропустіть