Mitsubishi представила оновлений кросовер ASX 2016

Японський автовиробник перекроїв лицьову частину, підігнавши її під нову стилістику марки, злегка підрихтували інтер’єр і додали недоступні перш опції, проте технічна складова моделі залишилася без змін.

Зовнішні оновлення пішли кросоверу тільки на користь, автомобіль став виглядати дорослішими і напористо, а все завдяки оформленню в X-стилі передньої частини з гнівним поглядом світлотехніки, щитом решітки радіатора і хромованими «зигзагами».

Також сухорляві боки з великими арками коліс, що вміщають диски розмірністю до 18 дюймів, і задерикувата задня частина з агресивними ліхтарями і скульптурним бампером, все це перетворило оновлену модель.

В інтер’єрі оновленого кросовера відбулися невеликі зміни; ASX отримав інше багатофункціональне кермо, 6.1-дюймовий екран мультимедійного комплексу більш якісні матеріали обробки.

У технічному плані рестайлінговий Mitsubishi ASX нічим не відрізняється від попередника, він також оснащується двома бензиновими двигунами об’ємом 2.0 і 2.4 літра, генеруючими відповідно 148 і 168 кінських сил потужності.

На ринку США реалізації оновленого Mitsubishi ASX стартують до кінця поточного року за ціною від 19 595 доларів.

2016 Outlander Sport SEL
2016 Outlander Sport SEL
2016 Outlander Sport SE interior