Duster перетворився в позашляхового “монстра” (Фото)

Продемонстрований на румунській виставці Renault Duster оснастили новими гумовими гусеницями, на модифікацію пішло майже 11 тисяч євро.

За інформацією видання Autoevolution , прем’єра модифікованого кросовера відбулася в рамках виставки BSDA в Румунії. На виставці були представлені зразки обладнання для армії і спецслужб. Вартість переоснащення авто на гусеничну тягу склала 10,7 тисячі євро.

«Гусеничний» Dacia Duster (відомих в нас як Renault), як пояснюють розробники автомобіля, був створений для використання в сільському господарстві, медичній сфері, а також в окремому бізнесі. Весь процес переобладнання моделі на гумові катки займають приблизно одну годину. На європейському ринку Duster представлений з 1,6-літровим атмосферним двигуном з віддачею в 115 л.с., 1,2-літровим наддувним мотором, потужністю 125 к.с., а також з 1,5-літровим дизельним двигуном, потужністю 90 к.с. або 110 к.с.

Нагадаємо, на Франкфуртському автосалоні у вересні минулого року відбулася прем’єра кросовера Dacia Duster, а трохи пізніше його вийшла в світ його вдосконалена копія під брендом Renault.


Не пропустіть