Geely опублікувала фотографії нового кросовера

Китайський виробник Geely оголосив про чергове поповнення модельного ряду. Новий компактний паркетник буде побудований на новій модульній платформі BMA (B-segment Modular Architecture).

Фотографії кросовера з кодовою назвою SX11 опублікував китайський автопромисловий холдинг Geely. Geely SX11 стане першою моделлю, яку поставлять на платформу BMA (B-segment Modular Architecture). У концерні Geely кажуть, що це абсолютно нова платформа, яка була розроблена без участі шведів. Але деякі фахівці розглянули чимало збігів з платформою CMA, на якій побудували Volvo XC40 і Lynk & Co.

Унікальність нової бази, за даними виробника полягає в сумісності з агрегатами різних об’ємів, а також з гібридними установками. Цього розробники досягли завдяки розробленій системі Multi-Power. Автовиробник планує використовувати нову платформу для складання всіх моделей, від седанів до мінівенів.

Паркетник Geely SX11 буде випускатися з бензиновим турбомотором об’ємом 1,5 літра з потужністю 177 кінських сил і 255 Нм крутного моменту. До 100 км/год кросовер може розігнатися за 7,9 секунд. Китайський SUB вийшов менше Volvo XC40, його довжина становить 4340 мм, ширина 1800 мм, висота 1 609 мм. Geely SX11 повинен з’явитися у продажу у китайських дилерів в кінці року. Після прем’єри в Піднебесній компанія повинна оголосити і про перспективи моделі на міжнародному ринку.


Не пропустіть