Оновлений Suzuki Vitara показали на офіційних фото і відео

Японські машинобудівники «освіжили» паркетник, наділили його новим турбодвигуном, а також озвучили терміни його появи на ринку.

Нещодавно австралійські журналісти показали шпигунські фотографії оновленого Suzuki Vitara. Кросовер відобразили в темно-блакитному кузові. Тепер же сам виробник показав офіційні фото і відео з новинкою.

Уточнимо, що виробник опублікував в інтернеті фотографії та відеоролик з європейською версією оновленого Suzuki Vitara. Японці пообіцяли, що протягом нинішнього року виведуть новинку на ринок.

Оновлений Suzuki Vitara обзавівся іншою радіаторною решіткою з вертикальними клинами в дусі моделі SX4, іншим переднім бампером, а також задніми ліхтарями з поліпшеною «начинкою». Крім того, вогні на кормі машини повністю червоні. Для кузова автомобіля стало доступно більше кольорів забарвлення. Також для паркетника зазнали редизайну колісні диски і приладова панель.

Оновлений європейський Suzuki Vitara отримає новий бензиновий турбодвигун 1.0 Boosterjet віддачею 112 к.с. Також машина буде оснащуватися колишнім агрегатом 1.4 Boosterjet тягою 140 к.с. Машина має передній і повний привід.


Не пропустіть