Kia представить молодіжний універсал в стилі Porsche (Фото)

Модель, яку готує корейська марка, отримає модний кузов формату shooting break і буде називатися ProCeed

Попередній «Просід» був тридверним хетчбеком і оригінальне написання назви було таким: pro_cee’d. З новим поколінням «Сіда» в Kia усвідомили, що перемудрили і позбулися апострофа в імені моделі, а у випадку з «просіда» ще й прибрали нижнє підкреслення – тепер автомобіль називається просто ProCeed. До речі, в перекладі з англійської це слово означає продовжувати, слідувати, приступати.

Немов слідуючи цій грі слів, Kia продовжує розвивати лінійку молодіжних варіантів «Сіда» – нова модель з приставкою Pro буде виконана в кузові типу «Шутінг брейк». У сучасному розумінні це купеподібний універсал! Є ж купеподібні кросовери і седани, і універсали нічим не гірше. На практиці це зазвичай означає похилий дах і в цілому спортивний дизайн кузова зі стильними елементами.

У випадку з прийдешнім ProCeed ми маємо поки що лише тизер, на якому кидається в очі зухвала задня світлотехніка в стилі останніх моделей компанії. Ну і, звичайно, в стилі Porsche – від цієї аналогії не втекти. Серійна модель створена за мотивами шоукара 2017 року Kia Proceed Concept і буде представлена ​​на окремій презентації 13 вересня. Її унікальність на ринку полягає в тому, що інших дизайнерських універсалів в гольф-класі не представлено – хіба що Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, який грає в преміальній лізі.


Не пропустіть