Компанія Chevrolet представила “народний” електрокар

На одній підзарядці Bolt EV зможе долати відстань понад 320 км.

Компанія Chevrolet на що проходить міжнародній виставці споживчої електроніки CES +2016 в Лас-Вегасі представила передсерійну версію “народного” електрокара Bolt EV +2017.

На одній підзарядці електричний автомобіль зможе долати відстань понад 320 км. Для комфортного пересування в міських умовах і по швидкісних магістралях водій зможе вибирати між декількома режимами роботи силової установки.

Bolt EV досить технологічний: в нього вбудована мультимедійна системою MyLink з сенсорним 10,2 дюймовим дисплеєм. Крім того, є камера заднього виду і система кругового огляду Surround Vision, за допомогою якої можна бачити автомобіль “з висоти пташиного польоту”.

Електромобіль можна перетворити і в бездротову точку доступу Wi-Fi. Для цього встановлений сервіс OnStar 4G LTE, а через додаток для смартфонів MyChevrolet Mobile App можна дистанційно стежити за станом автомобіля і управляти деякими його функціями, зокрема, кліматичною установкою.

Bolt EV будуть виробляти Orion Assembly в штаті Мічиган недалеко від Детройта. Випуску розпочнеться наприкінці 2016 року, а на масовий ринок електромобіль вийде на початку 2017 року. Попередня ціна складе 30000 доларів.