Хетчбек Renault Clio нового покоління представлений офіційно (Фото)

Напередодні компанія опублікувала зображення інтер’єру автомобіля, а сьогодні відбулася його онлайн-презентація.

Світовій громадськості хетчбек Renault Clio п’ятого покоління буде представлений в рамках автосалону в Женеві. Створювався автомобіль на модернізованої версії платформи CMF-B, за рахунок якої він став легше і отримав наступні габарити: 4048/1798/1440 мм.

Дизайн екстер’єру виконаний в стилі останнього Megane, а ще деякі дизайнерські рішення були використані від концепту Symbioz.

Як уже повідомлялося раніше, близько 70% часу фахівці компанії витратили на розробку салону, де тепер є повністю цифрова панель приладів діагоналлю 10 дюймів. Інформаційно-розважальна система встановлена з екраном 9,3 дюйма.
До того ж в хетчбеку буде супутникова навігація. Також в інтер’єрі пропонуються нові крісла, за рахунок яких вдалося збільшити простір для задніх пасажирів.

Ще виріс і об’єм багажного відділення, який тепер становить 391 літр.

Що стосується лінійки двигунів, то в початковій комплектації Renault Clio отримає 1,0-літровий двигун, який буде видавати 65 і 75 к.с. потужності.

В інших комплектаціях запропонують бензиновий турбомотор потужністю 100 і 130 к.с. і дизельний 1,5-літровий двигун з віддачею 85 і 115 к.с. Надалі у моделі з’явиться і гібридна установка, а також RS-версія.


Не пропустіть