Розсекретили новий крутий крововер від Mercedes (Відео)

Повністю закамуфльований прототип нового флагманського купе-кроссовера Mercedes-AMG GLE 53 Coupe попався в об’єктиви камер фотошпигунів під час тестів.

У березні 2019 року на автосалоні в Женеві відбулася прем’єра кросовера Mercedes-Benz GLE в версії AMG 53. Як зрозуміло з відео вище, зараз марка працює над аналогічним варіантом для нового GLE Coupe.

Незважаючи на дуже серйозний камуфляж, є перше уявлення про те, як буде виглядати новий купе-кросовер. Можна очікувати фірмову решітку радіатора Panamericana спереду і масивний дифузор в задньому бампері. Більше деталей представлено в 3-хвилинному ролику з тестовим прототипом.

Якщо говорити про технічні характеристики, то з великою часткою ймовірності GLE 53 Coupe в цьому буде відповідати вже серійного GLE 53. Це означає гібридну силову установку навколо бензинового 3-літрового турбомотора, турбіни з електроприводом і вбудованого стартер-генератора. Аналогічний мотор стоїть на CLS 53 і купе з кабріолетом E 53. Скрізь агрегат видає 435 к.с. Поєднуватися він повинен з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

У базове оснащення повинна увійти пневмопідвіска з системою активного придушення крену і можливістю вибору режимів роботи (Comfort, Sport, Sport +, Trail і Sand). Повинна бути і можливість збільшення дорожнього просвіту як і у базового GLE 53.


Не пропустіть