Представлений новий Bentley Flying Spur (Фото)

Представники компанії Bentley розповіли про те, яким саме буде автомобіль Flying Spur в новому поколінні. Як виявилося, машина перебралася на нову платформу, а також отримала шикарну адаптивну підвіску з можливістю регулювати жорсткість амортизаторів. А родзинкою моделі стане те, що вона має повнокероване шасі, хоча таке рішення бренд раніше ніколи не застосовував.

Зовнішність люксового автомобіля виконана в сучасному стилі. Колісна база була збільшена на 13 сантиметрів порівняно з актуальною модифікацією. Крім того, відтепер фірмова емблема на автомобілі буде не тільки висуватися, але і підсвічуватися разом з анімацією, яка запускається, як тільки власник наближається до свого ТЗ.

У базову модифікацію будуть входити світлодіодні фари, колеса на 21 дюйм, панорамний дах. На передній панелі буде розташовуватися широкоформатний екран з діагоналлю в 12.3 дюйма. В інтер’єрі будуть застосовуватися елементи з тривимірною текстурной шкірою, що також для марки є нововведенням.

Під капотом авто буде розташовуватися шестилітровий мотор з віддачею в 635 кінських сил. До першої сотні авто з місця зможе дістатися за 3.8 секунди. Передбачена коробка автомат на 8 ступенів, а також повний привід.