Автомобілі з США на замовлення

Скільки автомобілістів, стільки і думок з приводу того, який автомобіль краще мати. Одним подобаються автомобілі з Японії, інші вважають за краще німецькі автомобілі, кого-то цілком влаштовують автомобілі, вироблені в Південній Кореї, а є і такі автолюбителі, яким подавай тільки американські автомобілі.

Благо сьогодні це не проблема і якщо ви мрієте про автомобіль зі Сполучених Штатів Америки, то допомогти вам здійснити мрію береться https://makecars.com.ua/, яка надає послуги всім бажаючим і може підібрати, купити, розмитнити і доставити авто з США , які брали участь в аукціоні. Фахівці беруться виконати будь-замовлення і підібрати автомобіль за доступною для кожного окремо взятого клієнта ціною і забезпечити пільгову розмитнення в Україні.

Автомобілі з США – це не єдина послуга, яку можуть виконати професіонали – співробітники компанії. Звернувшись до них, можна замовити доставку потрібного авто з Грузії, Кореї і з країн Європи. Перший етап співпраці з цією фірмою починається з підписання договору, в якому будуть вказані цікавлять клієнта параметри автомобіля, бюджет і внесений завдаток в розмірі 1000 $. Далі буде створено вайбер чат, за допомогою якого покупець зможе в режимі реального часу отримувати докладні фото і відеозвіти про потенційних до покупки автомобілях.

В цьому чаті ви будете бачити лоти, за які можна торгуватися і тут же ви дізнаєтеся остаточну вартість автомобіля, з розкладом всіх статей витрат. Коли узгодження пройдено і досягнута домовленість, покупець повинен сплатити в банку вартість цього автомобіля, включаючи збори аукціону. Після оплати автомобіль доставляється в найближчий порт в Сполучених Штатах, його вантажать на пором і відправляють до Одеси. Доставка автомобіля може зайняти до 2,5 місяців. По прибуттю автомобіля в Одесу, покупцем оплачується вартість розмитнення.

Від вашого імені всі ці процедури беруться виконати професіонали, щоб позбавити вас від зайвого клопоту і мати можливість представляти інтереси покупця в митних органах, але для цього покупець повинен написати нотаріальну довіреність. В кінцевому підсумку покупець отримує автомобіль, який готовий для постановки на облік в МРЕО з усіма необхідними для цього документами. Всі бажаючі скористатися послугами цієї компанії, можуть заповнити запит на підбір автомобіля прямо на сайті компанії і зробити це абсолютно безкоштовно. Потрібно вказати свої контактні дані, марку і модель автомобіля, який ви хочете придбати, його рік випуску і відправити заявку.


Не пропустіть