Доставка автомобіля з США

При виборі машини багато водіїв віддають перевагу американським авто з в Taurus Group, що зумовлена ​​великою кількістю властивих їм переваг. Однак при цьому їм доводиться вирішувати цілий ряд проблем, пов’язаних з доставкою автомашини з Америки.

Порядок перевезення автомашини з Америки

Перш за все, потрібно враховувати, що доставка авто з США без оформлення відповідних документів неможлива. Вивіз н ових машин з Америки виробляється лише після отримання документів MSO або TITLE від дилера. При перевезенні автомашини з пробігом з Америки документи на неї зазвичай вже оформлені. Процес доставки автомашини з США складається з наступних стадій:
Водій фірми, що займається вирішенням даної проблеми, прибуває на дилерську майданчик, виробляє навантаження авто на трак і підписує акт його прийому-передачі. Через кілька днів машина доставляється на склад фірми.
Після подачі контейнера на склад автомобіль вантажиться в нього згідно з нормами морського перевезення. Потім контейнер опломбируется і доставляється в порт на відправку по морю найближчим судном.
Відразу після відплиття судна з контейнером документи на авто передаються в американську митну службу для експортного оформлення протягом семи-п’ятнадцяти днів. Після завершення митних формальностей всі документи відправляються покупцеві авто експрес-поштою.
Як тільки судно з контейнером прибуде в порт призначення, покупець авто отримує його після пред’явлення відвантажувальних документів, проходить процедури митного оформлення та починає розпоряджатися своїм автомобілем.
Ціна на перевезення автомашини з Америки
Вартість перевезення автомашини з США складається з двох частин: оплата транспортування автомашини по Сполученим Штатам від майданчика аукціону / дилера до порту відправлення і оплата транспортування автомашини в контейнері від порту відправлення до порту отримання. Крім того, можливі фінансові витрати по оплаті страховки на перевезення авто, але ця умова не є обов’язковим – оформлення страховки здійснюється за бажанням покупця.
Перш ніж приймати рішення про покупку автомобіля в США, необхідно уважно ознайомитися з розцінками на обрану модель, з’ясувати різницю у вартості в Америці, врахувати вартість доставки разом з вартістю митного оформлення та провести аналіз того, які вигоди будуть отримані від такої покупки. Крім того, важливо переконатися в надійності обраного дилера і адекватною ціною його послуг.


Не пропустіть