Крихітний автомобіль Honda Urban EV Concept

Honda продемонструвала в живу Женеві електронний прототип Honda Urban EV Concept. Це задньопривідний автомобіль з пробігом 200 км / год може зарядитися з нуля до 80 відсотків приблизно за 30 хвилин.

На додаток до його ретро-шику, інтер’єр являє собою схрещування з дерев’яних панелей та новітніх технологій. Результатом є дивно стильна приладова панель, яка поєднує в собі те, що нам подобається в минулому, з тим, що ми очікуємо від автомобілів сьогодення. Одним з найбільш сміливих елементів дизайну автомобіля є розміщення зарядного порту безпосередньо на капоті під чорної дверцятами. Сама двері виступає в якості елемента дизайну, який підкреслює енергетичні засоби автомобіля. У Honda Urban EV Concept також є бічні камери замість дзеркал.

Більше автомоіблів Honda

В рамках Міжнародного автосалону в Женеві компанія Honda оголосила про подальше нарощування темпів електрифікації.

Зокрема, компанія заявила, що весь обсяг продажів на європейському ринку до 2025 року буде повністю складатися з електрокарів.

Відзначимо, що два роки тому компанія заявляла про електрифікацію двох третин своїх продажів.

У компанії підкреслили, що Honda рішуче налаштована на перехід на електричний транспорт.

«З тих пір, як ми вперше заявили про наші цілі в березні 2017 року, електріфікаціонная стратегія послідовно набирає темп. Екологічні
виклики продовжують вимагати від нас все нових рішень на користь більш чистої енергії. Технологічний прогрес не стоїть на місці, і споживачі так чи інакше змінюють свій погляд на світ, зокрема, на автомобілі », – розповів Том Гарднер, старший віце-президент Honda Motor Europe.


Не пропустіть