Як правильно доглядати за автомобілем

Кожен автовласник хотів би, щоб його машина завжди виглядала чистою, красивою і привабливою. Насправді, догляд за кузовом автомобіля представляє певні складності, тому доведеться використовувати відповідні поліролі та автохімію, а також правильно виконувати мийку авто та подальший догляд, або використати Trump Service що гарантує чистий кузов машини і відсутність будь-яких проблем з корозією.

Про Оцінка стану кузовних елементів

Автовласникові необхідно буде в першу чергу оцінити стан кузова машини, і в залежності від цього вибирати ті чи інші засоби і проводяться роботи. Наприклад, кузовним панелям на новій машині буде потрібно лише регулярне миття і обробка воском. А ось якщо вік вашого авто перевалив уже за 10 років, то буде потрібно використовувати різні полірувальні склади і спеціальну автохімію, яка дозволить відновити пошкоджені лакофарбові покриття.

Готуємо використовуваний інструментарій

Перед тим як приступати безпосередньо до роботи з кузовом автомобіля необхідно буде підготувати використовувані матеріали. В першу чергу автовласникові потрібно придбати різну автомобільну хімію. Це всілякі поліролі, віск, засоби для чищення, шампуні. Використовувати для такої роботи побутову хімію, а також продукцію від невідомих брендів не слід, так як багато в чому від якості використовуваної автохімії буде залежати правильність догляду за автомобілем і зовнішній вигляд кузова машини.

Рекомендації щодо правильної мийці автомобіля
Багато автовласників, незважаючи на великий досвід володіння транспортним засобом, не знають як правильно мити кузов машини. Необхідно за допомогою апарату високого тиску змити верхній шар бруду, після чого безпосередньо на кузов нанести шампунь, почекати деякий час і очистити бруд, використовуючи для цього спеціальну м’яку губку. Після цього обдають водою автомобіль, дрантям з мікрофібри витирають кузов і чекають повного висихання. Виконуючи таке миття, слід використовувати відповідний шампунь і інші спеціальні засоби, які призначені для догляду за кузовом автомобіля.

Своєчасно усуваємо подряпини і забруднення

Бруд має властивості в’їдатися в лак і фарбу, і в подальшому вивести такі забруднення не представляється можливим. Саме тому слід мити машину на регулярній основі, а наявні забруднення намагатися видаляти відразу після їх появи. Це дозволить автовласникам в подальшому уникнути появи різних плям і розлучень на кузові, усунути які можна тільки глибокої поліруванням.

І Використання воску і поліролі
Для захисту автомобіля від різного роду забруднень і впливу вологи більшість автовласників рекомендують використовувати спеціальний віск. Нанести такий віск і захисні склади на основі цього матеріалу не складе труднощів. Це дозволить автовласникам захистити ЛКП від ультрафіолету, запобігаючи руйнуванню і знебарвлення фарби. Також помічено, що автомобілі, які покриті шаром захисного воску, захищені від пилу, що дозволяє автовласникам рідше відвідувати автомийку і скорочує витрати на миття машини.

Правильно моєму скла і диски

Доглядаючи самостійно за кузовом автомобіля, багато хто з нас не беруть до виду необхідність використання відповідної автохімії для миття дисків і стекол. Автовласникові необхідно буде придбати спеціальні склади, які дозволять очищати колісні диски, не завдаючи будь-яких пошкоджень металевих сплавів, з яких виготовлені колісні диски. Те ж саме стосується правильного догляду за склом автомобіля. Необхідно буде придбати спеціальну шампунь, яка дозволяє з легкістю видаляти забруднення, не завдаючи будь-якої шкоди загартованого триплекс скла.

Висновки

Правильний догляд за автомобілем не представляє особливої ​​складності. В першу чергу автовласникові необхідно буде придбати якісні поліролі, спеціальні автошампуни, різну хімію для догляду за кузовними панелями. Виконувати таку правильну миття машини необхідно на регулярній основі, що дозволить не тільки гарантувати привабливий зовнішній вигляд автомобіля, але і позбавить автовласника від необхідності в подальшому вирішувати проблеми з забрудненнями і з’явилася іржею.


Не пропустіть