Виклик евакуатора: на що водій повинен звернути увагу

Як правило, необхідність у виклику евакуатора виникає абсолютно несподівано: ДТП, поломка. Мало хто здатний зберігати в подібній ситуації абсолютний спокій. Але що сталося, те вже сталося: доведеться взяти себе в руки і постаратися діяти конструктивно і викликати эвакуатор киев.

При виклику евакуатора повідомте диспетчеру всю інформацію, про яку він запитує – це допоможе йому визначити, яка техніка буде потрібно у Вашому конкретному випадку. Якщо є якісь обставини, про які у Вас не запитали, але які, на Вашу думку, можуть вплинути на хід евакуації, розкажіть про них без зайвих емоцій. Тепер залишається чекати допомогу. За цей час можна зібратися з думками і спокійно згадати, на що слід звернути увагу при евакуації Вашого авто.

Чекаючи евакуатор, сфотографуйте поточний стан Вашої машини у всіх ракурсах. Це допоможе залучити до відповідальності службу, якщо машині в процесі евакуації буде завдано збитків, що інколи трапляється, якщо за справу беруться непрофесіонали.

Якщо Ви звернулися в солідну службу, Вам не доведеться чекати машину занадто довго: у водія евакуатора повинен бути навігатор. Може, звичайно, статися так, вся техніка буде на інших викликах, але про це Вас зобов’язані відразу ж попередити і вказати приблизний час очікування.

Відразу ж по приїзду техніки зверніть увагу на її стан. Поважають себе, не використовують іржаві і гримлять залізом евакуатори, і якщо Ви бачите, що стан прибула машини вселяє побоювання, краще скасувати виклик, обґрунтувавши скасування саме неналежним станом техніки, і звернутися в іншу компанію.

Перш ніж приступити до завантаження, співробітники служби повинні уважно оглянути автомобіль на предмет пошкоджень, а також оцінити навколишнє оточення. Запитайте бригадира, як саме він збирається діяти. Це, по-перше, допоможе йому самому ще раз прокрутити в голові весь процес, а також продемонструє, що Ви залучені в процес і не допустите халатного або недбалого поводження зі своїм автомобілем.

Якщо для завантаження автомобіля на платформу немає особливих перешкод у вигляді повалених стовпів або дерев, то вага процес навантаження займає від десяти до двадцяти хвилин. Якщо справа затягується на довше без видимих ​​причин – будьте уважні: можливо, виконавці не мають достатнього досвіду. Виняток становлять випадки, коли автомобіль потрібно перевертати або витягувати з кювету.

Але найкраще, щоб не ризикувати, заздалегідь запастися номерами телефонів перевірених і солідних служб з хорошими відгуками та рекомендаціями.


Не пропустіть