Продаж автомобілів Audi в Києві від компанії Ауді Центр Віпос

Українським споживачам пропонує свої послуги відомий автомобільний дилер Ауді Центр Віпос, в розпорядженні якого великий автопарк, сформований за рахунок сучасних моделей і транспорта з пробігом. Вибрати нові моделі Audi A8 у Vipos дуже просто, достатньо відвідати офіційну сторінку компанії audi.kiev.ua, яка відрізняється цікавим інтерфейсом і являється максимально інформаційною. Ряд продукцій розширюється, що робить купівлю німецьких машин ще більш вигідною і продуктивнішою. Професіонали компанії на рекордному рівні підтримують клієнтів, котрих цікавить якість сервісу від виробника, тих хто віддає перевагу комфорту на дорогах в інноваційних ауді. Реалізатор практикує корпоративні програми обслуговування, кредитні та лізингові лінії.

Автомобільний ряд в Ауді Центр Віпос

Разом з торговим представником Ауді Центр Віпос оціновувачі швидкості можуть вигідно, за короткий період, стати володарями омріяних моделей світового імені. В каталозі компанії представлені машини, які характеризуються надзвичайними ціновими пропозиціями. В наявності хетчбек наступних поколінь:

  • А 4;
  • А 7;
  • А 8;
  • Q 5;
  • Q 7.

Новинки автомобільної промисловості відзначаються не тільки елегантністю салону, за рахунок використання вишуканих матеріалів, а і потужною функціональною базою. Механізм авто – це абсолютно нові ідеї керування, сучасні тенденції світлотехніки, брендові лінії кузова, оригінальний екстер’єр. Пересування в інноваційному авто стовідсотково являється ефективним і комфортним, так як механізм обладнання вищою напругою. Двигун працює тихо, спортивно, без гучних звуків, рух інерційний, з мінімальним використанням пального. Трансмісія нових седанів Ауді забезпечує повний контроль процесу водіння. Круті моменті на дорозі згладжуються, при поворотах все навантаження розподіляється між задніми колесами, формуючи стабільність та динамічність керування.

Ауді – це автомобіль стильного інтерфейсу, де водій має можливість повністю використовувати навігаційні дані. Гальма, зупинки, повороти, круті підйоми, перехрестя – машина своєчасно реагує на будь-які зміни, супроводжуючі обраний шлях. Моделі німецького классу оснащені неперевершеною системою безпеки та клімат-контролю. Втілені новинки автомобільної промисловості вивели седан нового покоління з тіні революційних технологій і дозволили рухатись в режимі спорт-люкс на українських дорогах.

Переваги сервісу Ауді Центр Віпос

Купуючи хетчбек в салоні офіційного дилера Ауді Центр Віпос клієнти можуть бути впевнені в якості обслуговування і своєчасному сервісному супроводженні. Кваліфікований персонал компанії готовий запропонувати всі необхідні, оригінальні комплектуючі до обраної моделі. В розпорядженні повний комплекс сертифікатів на реалізуючу продукцію, а також гарантії. Користувачі машин з прокатом мають можливість придбати в центрі запчастини зняті з загального виробництва. Сервіси Ауді мають достатньо розгалужену систему по всій Україні, що говорить ще про одну перевагу покупки висококласного авто європейських стандартів.


Не пропустіть