Що можуть гусеничні екскаватори

Нікому в голову не прийде в наш час рити вручну котлован під будівництво або навіть траншею для комунікацій. Є для цього спеціальна техніка, продуктивність якої незрівнянно вище. Поставляє до України вживану важку техніку від відомих світових брендів компанія ТОВ "БФ-Логістик", лідер в цьому сегменті ринку.

Компанія стала офіційним дилером близько сотні виробників комерційного, пасажирського транспорту і спецтехніки. Продаж вживаних екскаваторів – один з основних напрямків діяльності компанії. Технічні характеристики кожної моделі можна вивчити на сайті: потужність двигуна, довжина стріли і рукояті, обсяг ковша, продуктивність. Менеджери підкажуть, що вибрати в залежності від майбутніх для техніки завдань.

Екскаватори стали незамінні в будівництві, в комунальному господарстві, при прокладці трубопроводів. Вони риють котловани, траншеї, роблять насипи, вирівнюють площадки, переміщують сипучі вантажі. Гусеничні екскаватори затребувані завдяки своїм перевагам:

• Такий пристрій забезпечує високу прохідність по будь-якій поверхні, в тому числі заболоченій.

• Особливий пристрій техніки дозволяє маневрувати на невеликому просторі.

• Екскаватори володіють великою вантажопідйомністю, за короткий час переміщують велику кількість грунту.

• Глибина виїмки грунту досягає 7 і більше метрів.

• Потужний гідравлічний механізм і додаткове обладнання можуть при необхідності розширити сферу виконуваних робіт.

Як офіційний дилер, компанія не тільки продає і доставляє екскаватори до місця призначення, але і забезпечує технічний супровід в подальшому. ТОВ “БФ-Логістик” створила розгалужену мережу сервісного обслуговування важкої техніки. Центри по ремонту вантажівок, екскаваторів, бульдозерів відкриті в 11 містах країни. А 42 мобільні бригади готові виїхати в будь-який регіон країни для технічного обслуговування техніки, придбаної в компанії. Запис на сервісне обслуговування доступна прямо на сайті.

Чи не виникає проблем з заміною що вийшли з ладу деталей оригінальними запчастинами. Ними забезпечують свого представника ті ж виробники техніки. А доступні вони в потрібний момент на складах компанії.

Прямі поставки екскаваторів гарантують доступні ціни на них. Діє програма, по якій можна здати стару техніку в залік частини вартості нової. Часто проводяться розпродажі та інші акції.


Не пропустіть