Як вибрати дизайн інтер’єру?

Великий вибір будматеріалів, представлених на ринку, дозволяє реалізувати найсміливіші ідеї в ході ремонту. Проте, досягти поставленої мети вдається далеко не всім, незважаючи на всі зусилля. Причиною такої несправедливості зазвичай стає неправильне розуміння того, як саме слід створювати оточення в тому чи іншому інтер’єрі, враховуючи розміри приміщень, ступінь освітленості і багато інших параметрів. Тому кілька простих і важливих порад точно не зашкодять навіть тим, хто має великий досвід у створенні нового інтер’єру.

Щоб підготувати свіжий дизайн для квартири, найкраще скористатися допомогою майстрів дизайн студия http://newdesign.com.ua/, Які пропонують послуги під ключ. У команді професіоналів працюють кращі проектувальники і дизайнери з високою кваліфікацією, що дозволяє їм ефективно впоратися з поставленим завданням. У той же час вартість нового і унікального інтер’єру залишається демократичною.

Слід почати з того, що в невеликій кімнаті краще всього використовувати світлу гаму кольорів, як для стін або стелі, так і для меблів. В такому випадку приміщення буде візуально здаватися більше, а додатково розширити його межі допоможуть дзеркальні вставки. Так для спальні можна вибрати дамський столик з дзеркалом, а вітальню можна доповнити шафою-купе з дзеркальним фасадом. Не менш ефектно виглядає скло в такому інтер’єрі, яке можна використовувати при створенні поличок, а також в якості стільниці для журнального столу.

Якщо ж кімната буде просторою, то в ній дуже важливо зробити так, щоб простір не виглядало пустельним. Для цієї мети вдаються до використання більш глибокої і насиченою палітри, включаючи темну меблі або яскраві акценти на стінах. В цьому випадку оточення стане максимально привабливим, а перебувати в приміщенні буде приємніше. Іншим важливим радою є використання певних елементів, які будуть повторюватися в усіх кімнатах, щоб прив’язати їх до єдиного стилю. Це можуть бути елементи декору, оббивка меблів або гармонійно підібрана колірна гамма.


Не пропустіть