ТОП-5 корисних порад щодо вибору кур’єрської служби

Серед переваг термінової доставки документів, які, як правило, описані на сайті пропонує послуги компанії, реальну цінність можуть становити далеко не всі. Прекрасно розуміємо, що на вибір належної якості доставки не повинно йти багато часу. Наведемо основні поради, які допоможуть прийняти максимально вірне рішення.

1. Час присутності на ринку. Уявіть, що ваш постачальник послуг з’явився на ринку тільки «вчора». Під великим сумнівом його виробничі потужності, такі як достатня кількість персоналу і наявність транспорту. Компанія на стадії становлення може залучити клієнтів максимум ціною. Якщо вас влаштує це як єдиний фактор, то можна спробувати зробити свій внесок в ділову репутацію молодої кур’єрської служби.

Якщо ж вам необхідна курьерская доставка по Украине, радимо скористатися послугами компанії, що працює в галузі не менше п’яти років. Це гарантія належного виконання замовлення і розумна вартість послуг.

2. Зворотній зв’язок. Нормою для будь-якої компанії, в тому числі і займається доставкою ваших відправлень, повинен бути якісний відгук. Це відповіді на виникаючі в ході співпраці питання клієнтів, можливість виклику кур’єра по телефону. У цю категорію слід віднести можливість відстеження відправлень. Присвоєння ідентифікатора, згідно з яким можна завжди відстежити маршрут проходження посилки, дає можливість планувати прибуття. Це безпосередньо впливає на планування діяльності вантажовідправника.

Уявіть собі ситуацію, коли при виборі компанії ви елементарно не можете з нею зв’язатися. Весь час або зайнято або чується голос автовідповідача. Сумніви і ще раз сумніви.

3. Наявність відкритих відгуків про діяльність компанії кур’єрської доставки. Найкращою рекомендацією на звернення до послуг перевізника буде рада знайомих, які вже користувалися послугами. Позитивне думка про діяльність кур’єрської служби не залишить шансів іншим компаніям в вашому виборі. Шансів на те, що обрана на основі відгуків кур’єрська служба по Москві , все зробить до терміну, більш, ніж достатньо.

4. Всебічний охоплення напрямків, велика географія роботи. Завжди хороший показник діяльності кур’єрських повідомлень. Добре, коли компанія може взяти на себе зобов’язання з доставки спеціальних вантажів (наприклад, медикаменти), забезпечити надійне проходження митних процедур при доставці з-за кордону. Якщо вантаж особливо цінний, його можна застрахувати у перевізника, який надасть вам послуги страхового брокера.

5. Наявність у вибраній вами компанії колег-партнерів. Цілком логічно, що охопити весь процес доставки своїми силами процес не з легких. Дуже часто кур’єрські служби співпрацюють між собою або з транспортними компаніями. Кур’єрська служба по Москві підвищує ефективність роботи і швидкість доставки на адресу.


Не пропустіть