Топ-5 найкращих смартфонів Samsung у 2021 році

Компанія Samsung цього року презентувала багато цікавих смартфонів, серед яких є моделі, які по-особливому заслуговують нашої уваги. У випадку, якщо ви хочете купити смартфон Samsung, варто розглянути нашу підбірку 5 найкращих моделей 2021 року на будь-який бюджет, що точно дозволить вам підібрати щось для себе. Радимо купувати ці та інші моделі Samsung у магазині ЖЖУК на https://zhuk.ua/ru/smartfoni-samsung.

Samsung Galaxy M12

У випадку, якщо вам потрібен дуже доступний смартфон, варто звернути увагу на Samsung Galaxy M12. Модель отримала чіпсет Samsung Exynos 850, в парі з яким працює 3 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 32 ГБ. Galaxy M12 оснащений PLS-дисплеєм з діагоналлю 6.5 дюйма, роздільною здатністю HD+ та частотою оновлення 90 Гц.

Модель отримала основну квадрокамеру з головним сенсором 48 МП, ультрашироким 5 МП, макро 2 МП та допоміжним 2 МП. За автономність Samsung Galaxy M12 відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 15W. До фішок моделі можна віднести мініджек 3.5 міліметра та NFC.

Samsung Galaxy M32

Трішки дорожчий варіант, який пропонує відчутно кращі характеристики – Samsung Galaxy M32. Модель отримала чіпсет MediaTek Helio G80, в парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складає 128 ГБ. Смартфон оснащений дисплеєм Super AMOLED з діагоналлю 6.4 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 90 Гц.

Смартфон отримав основну камеру з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 8 МП, макро 2 МП та датчиком глибини 2 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки Samsung Charge потужністю 25W. До головних фішок моделі варто віднести мініджек 3.5 міліметра та модуль NFC для безконтактної оплати.

Samsung Galaxy M52

У випадку, якщо потрібен максимально продуктивний смартфон за відносно доступною ціною, варто звернути увагу на Samsung Galaxy M52, адже ця модель отримала чіпсет Qualcomm Snapdragon 778G, в парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті. Модель оснащена дисплеєм Super AMOLED Plus з діагоналлю 6.7 дюйма, роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц.

У Samsung Galaxy M52 встановлена основна камера з головним сенсором 64 МП, ультрашироким 12 МП та макро 5 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 25W. До фішок моделі можна віднести фронтальну камеру з роздільною здатністю 12 МП та підтримку карт пам’яті microSD.

Samsung Galaxy Z Flip 3

Компанія Samsung презентувала у 2021 році не лише традиційні моделі, але й продовження свого інноваційного складного смартфона, у якого, по суті, немає конкурентів – Samsung Galaxy Z Flip3. Модель отримала дисплей Foldable Dynamic AMOLED 2X з роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 120 Гц, а також зовнішній дисплей Super AMOLED з діагоналлю 1.9 дюйма та роздільною здатністю 260 х 512 пікселів. За роботу відповідальний топовий чіпсет Qualcomm Snapdragon 888.

Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 12 МП та оптичною стабілізацією, а також ультрашироким 12 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 3300W, є підтримка зарядки потужністю 15W. До головних фішок смартфона, який ви можете купити на https://zhuk.ua/ru/smartfoni-samsung, варто віднести стереодинаміки та підтримку реверсивної бездротової зарядки.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Якщо ви хочете купити ультимативний преміальний флагман Samsung, ваш вибір, без сумніву – Galaxy S21 Ultra. Модель отримала дисплей Dynamic AMOLED 2X з діагоналлю 6.8 дюйма, роздільною здатністю QuadHD+ та частотою оновлення 120 Гц. За роботу, у випадку української версії, відповідальний чіпсет Samsung Exynos 2100, в парі з яким працює від 12 ГБ оперативної пам’яті.

Смартфон оснащений основною камерою з головним сенсором 108 МП, перископічним телефото 10 МП та 10-кратним оптичним зумом, телефото 10 МП з 3-кратним оптичним зумом та ультрашироким 12 МП. До головних фішок моделі варто віднести захист за стандартом IP68, піддисплейний ультразвуковий сканер відбитків пальців, стереодинаміки та опціональну підтримку стилуса (його слід докупити окремо).


Не пропустіть