Американець «надрукував» новий пікап Tesla Cybertruck на 3D-принтері (фото)

Щоб не чекати до 2021 року шанувальник Ілона Маска «стягнув» з мережі креслення нового пікапа і створив масштабну модель електрокара.

За словами ентузіаста Роджера Капплера, власний Tesla Cybertruck він створив за допомогою 3D-моделі, яка була доступна онлайн. Потім він розділив креслення на більш дрібні секції, щоб зробити їх придатними для друку.

Кузов масштабної моделі був надрукований на 3D-принтері в білому кольорі. Процес зайняв близько 24 годин, а потім довелось надати кузову бажаного вигляду.

Для вікон Капплер використовував гель-фільтр з пластикових листів, які були обрізані до потрібної форми. Як передні, так і задні світлодіодні ліхтарі живляться від пари батарейок типу АА, встановлених в кузові пікапа.

За оцінками Капплер, на додаток до 24 години друку, на масштабну модель Tesla Cybertruck пішло близько 15 годин роботи і близько 50 доларів на матеріали – фарби, пластикові листи, світлодіодні нитки і ряд інших матеріалів.

Нагадаємо, що Ілон Маск представив свій пікап Tesla Cybertruck 21 листопада. Повідомляється, що автомобіль надійде в продаж тільки в 2021 році.


Не пропустіть