Футуристичний Tesla Cybertruck зламався не проїхавши й 100 км (Фото)

У американському штаті Флорида стався черговий неприємний інцидент за участю Tesla Cybertruck. Електричний пікап зламався під час першої зарядки.

Чоловік напередодні отримав свій довгоочікуваний пікап і вирішив його обкатати. Проїхавши 35 миль (близько 56 км), він заїхав на станцію Supercharger для зарядки. Але перша зарядка батареї стала й останньою. У Cybertruck стався витік охолоджувальної рідини.

Власник електрокара звернувся до виробника і повідомив про поломку, що виникла. Однак представник компанії заявив, що цей випадок не гарантійний і усувати поломку американець має самостійно. Після тривалої бесіди постраждалій стороні все таки пішли на зустріч та надіслали евакуатор за пікапом. Наскільки швидко усунуть поломку, невідомо.

Варто відзначити, що власник пікапа написав на форумі Cybertruck Owners Club, що претензії до отриманої машини у нього почалися відразу. Новий Cybertruck йому надіслали брудним та з майже розрядженою батареєю. І це викликало перші побоювання. Варто відзначити, що вартість електропікапа варіюється від 82 до 101 тисячі доларів в залежності від версії.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть