Volkswagen попрощався з найбільш знаковою моделлю (Відео)

Останній екземпляр найпопулярнішої в світі моделі зійшов з конвеєра ще в липні 2019 року. Але тільки в переддень Нового Року бренд вирішив представити офіційне відео.

У Мережі представили короткометражний мультиплікаційний фільм під назвою «Остання миля». Це прощальний подарунок від компанії Volkswagen для своєї улюбленої моделі Beetle. По суті, вона ознаменувала цілу епоху популяризації автомобільної промисловості і самих автомобілів в Європі, ставши найпопулярнішою моделлю в світі.

У мультику нам пропонують простежити за життям маленького хлопчика і його основними життєвими подіями. Все починається з того, що батько хлопчика вперше показав Volkswagen Beetle. Через деякий час хлопчик навчається водінню на цьому ж автомобілі, потім він дорослішає, закохується, заводить сім’ю, дітей. Після чого спостерігає, як сім’я продовжує рости, поки він старіє, а «Жук» його покине, полетівши в небо.

Варто відзначити, що в короткометражці використовується композиція «Let it Be» групи «Beetles» у виконанні Молодіжного хору Pro Musica.

Скотт Keogh, президент і головний виконавчий директор Volkswagen Group of America, сказав: «Не дивлячись на те, що прийшов час прощатися, ми не забудемо ту роль, яку він зіграв».


Не пропустіть