Спеціалісти розповіли, від яких авто краще відмовитись

Люди, які прагнуть продемонструвати свій статус за допомогою пафосного автомобіля, не готові до серйозних стосунків. Цей факт був встановлений вченими, а результати проведених досліджень оприлюднені на сторінках видання Evolutionary Psychological Science.

У дослідженні взяли участь 223 чоловіків та жінок. Респондентам потрібно було дати оцінку двом людям – «бережливого Дену» і «показовому Дейву». Ден зумів купити новий практичний автомобіль, а Дейв придбав машину з пробігом, а потім довелося витратити додатково гроші на фарбу, масивні колісні диски і преміальну аудіосистему. Обидва виклали за свої автівки однакову суму – 20 000 доларів.

Учасники опитування дали оцінку Дену і Дейву за такими критеріями, яка батьківський досвід, привабливість та інтерес до відносин. Більшість респондентів зазначили, що такі люди як Дейв нерозбірливі в статевих контактах і їм не варто довіряти. Завдяки цим дослідженням було показано, що чоловіки, які вкладають кошти для рекламу своїх матеріальних можливостей – самозакохані і не здатні до тривалих відносин.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть