На тестах помітили оновлений Mitsubishi Outlander (Фото)

Нова партія «шпигунських» знімків забезпечує нам, мабуть, кращий погляд на кросовер Mitsubishi Outlander нового покоління. Компанія вже підтвердила, що офіційна презентація автомобіля відбудеться в другій половині 2020 року.

Новий Outlander отримав дві величезні лампи на передній панелі, а над ними на кінчику капота перебувають вузькі ліхтарі. Очевидно, екстер’єр новинки (зокрема передня частина) буде дуже схожий на раніше представлений концепт Mitsubishi Engelberg Tourer. Всупереч сучасній тенденції автомобільного дизайну – мова йде про величезну фальшрадіаторну решітку, судячи з поміченого прототипу кросовера Mitsubishi, цей елемент дизайну буде порівняно невеликим.

Вихровий камуфляж Mitsubishi приховує деталі нового дизайну збоку і в задній частині Outlander. Що видно чітко, так це те, що кросовер має вузькі загострені задні ліхтарі, які “обертаються” з боків автомобіля.

Новий кросовер побудований на базі платформи альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, і чутки припускають, що Outlander може використовувати ті ж основи, що і компактний Nissan Rogue (Nissan X-Trail) наступного покоління. Модель також збільшиться в розмірах у порівнянні з поточною версією, що трохи помітно на цих «шпигунських» фотографіях. Склад моторної гами новинки поки що є загадкою, але вже відомо, що буде запропонована плагін-гібридна установка.

Дебют кросовера наступної генерації відбудеться в другій половині 2020 року. Поки що невідомо, де ж відбудеться презентація. Новинка надійде в продаж в якості кросовера 2021 модельного року.


Не пропустіть