Оновлений Volkswagen Golf покажуть в листопаді

Компанія Volkswagen на початку листопада представить рестайлінгову версію Golf, повідомляє прес-служба німецького бренду. Всі подробиці про автомобілі поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, машина отримає перероблений дизайн і повністю світлодіодну оптику. У салоні автомобіля за додаткову плату буде встановлюватися цифрова приладова панель і проекційний дисплей на лобовому склі. Крім цього, машину укомплектують мультимедійною системою з 9,2-дюймовим сенсорним дисплеєм, пише autonews.ru.

Також рестайлінгова модель може отримати нову систему, яка дозволить керувати рядом функцій моделі за допомогою жестів. Це буде перший автомобіль в своєму класі, оснащений подібною технологією. Вперше система розпізнавання жестів була продемонстрована на концепті Volkswagen Golf R Touch, який був показаний на виставці споживчої електроніки в січні 2015 року.

Технологія включає в себе три дисплея і п’ять спеціальних датчиків. Приладова панель в оновленому хетчбеці буде повністю цифрова. За допомогою жестів водій зможе управляти гучністю аудіосистеми, регулювати температуру в салоні, а також відкривати і закривати люк.

Прем’єра Volkswagen Golf нового покоління відбудеться в 2018 році. Машина отримає індекс MK8 і буде побудований на модульній платформі MQB, яку компанія збирається використовувати мінімум до 2025 року. Новий Golf повинен стати на 35-70 кг легше попередника.


Не пропустіть