На дорогах помічений новий BMW 4-Series з відкритим верхом

Це був сонячний день, тому тестовий водій вирішив опустити дах і насолодитися весняною погодою.

Попит на кабріолети не той, що був 10-15 років тому, але BMW впевнена, що новий Droptop 4-Series і раніше являє собою життєздатний автомобіль. Подібно до того, як новий родстер Z4 повернувся до м’якого верху, більший кабріолет також перейде до легкого механізму. Основна трансформація повинна позначитися на вантажопідйомності при складеному даху, оскільки вона займе менше місця в багажнику.

Незважаючи на камуфляж, ми можемо помітити спортивний спойлер з третім стоп-сигналом. Також в задній частині видно подвійні трапецієподібні вихлопні наконечники, які запозичені у моделі 3-Series, зокрема, «зарядженої» M340i. Це не збіг, так як новий кабріолет від BMW буде в значній мірі створений на базі спортивного седана і успадкує ту ж платформу CLAR.

Під капотом модель в базовій комплектації 430i/430i xDrive розміститься 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, що розвиває 255 к.с. потужності і крутний момент в 400 Нм. Очікується, що новинка отримає модифікацію M440i, яка отримає 3,0-літровий мотор потужністю 382 к.с. і 500 Нм. У седані M340i цього достатньо для розгону до 100 км/год за 4,4 секунди з заднім приводом і всього за 4,1 секунди для версії xDrive. Проте, кабріолет 4-Series буде трохи повільніше через збільшення ваги.


Не пропустіть