Genesis показав оновлений седан G90 (фото)

Корейська преміальний бренд представив оновлений седан Genesis G90. Новинка отримала розширений список опцій, серед яких адаптивна регульована підвіска та інтелектуальна система управління основним світлом.

Дизайн екстер’єру новинки відрізняється збільшеними ґратами радіатора у вигляді щита, новою головною оптикою і стилізованими ліхтарями. Доповнюють образ нові 19-дюймові колісні диски з шумопоглинаючими вставками.

Головною відмінністю оновленого G90 від попередника стала поява в базовій версії матричних світлодіодних фар і адаптивної регульованої підвіски, яка автоматично змінює жорсткість, підлаштовуючись під дорожні умови.

Крім цього, опціонально для седана пропонують систему запобігання зіткнень при русі заднім ходом з функцією розпізнавання пішоходів.

Що стосується двигунів, то оновлений Genesis G90 отримає атмосферні агрегати об’ємом 3,8 і 5,0 літра, а також 3,3- літровий двигун з турбонаддуваннямм. Віддача моторів – від 309 до 413 к.с.. У парі з ними працює 8-ступінчаста АКПП і система повного приводу.