Mercedes-Benz представив нове покоління седана S-Class (фото)

Німецький автовиробник Mercedes-Benz представив нове покоління седана S-Class  (W223). Модель отримала повністю новий кузов та інтер’єр, повнокероване шасі і широкий набір електронних систем, які стежать за жестами, поглядом і поворотом голови водія.

У салоні S-Class нового покоління встановлена ​​12,3-дюймова цифрова панель приладів з тривимірним відображенням інформації і вертикальний планшет системи мультимедіа MBUX 2-го покоління. Вона розпізнає голосові команди, стежить за поглядом, жестами і положенням водія.

В оснащення седана входить проекційний дисплей з доповненою реальністю, 4D-аудіосистема Burmester з 30 динаміками, фронтальна подушка безпеки для пасажирів, що сидять ззаду, гідропневматичне підвіска E-Active Body Control, «розумні» сидіння 2-го ряду з підігрівом підголівників, світлодіодні фари.

Спочатку S-Class буде пропонуватися з 5 силовими установками: двома бензиновими і трьома дизельними, що видають від 286 до 435 кінських сил. Пізніше з’явиться 8-циліндровий силовий агрегат.

У Німеччині новий Mercedes-Benz S-Class з’явиться в магазинах в середині вересня.