Новий флагман Audi A8 2022 зафіксували на тестах (Фото)

У Мережі інтернет з’явилися шпигунські фотографії оновленої генерації Audi A8 – флагмана німецького бренду. Очікувалися серйозні зміни – так і сталося. Знімками поділилося видання CarsCoops.

Помітна камуфляжна плівка на бамперах – мабуть там і відбудуться головні зміни. Однак проведена по-справжньому колосальна робота – інша радіаторна решітка з новим дизайном, інші фари і так далі.

Один з автомобілів, які були зафіксовані шпигунами, отримав спеціальну наклейку – вона наголошує на тому, що примірник є гібридом. Даний автомобіль також отримав матричну світлодіодну оптику зі спеціальною лазерною технологією. Була здійснена перестановка – так, денні ходові вогні, також виконують роль поворотників, були переставлені в інше місце.

У свою чергу прототип, не оснащений гібридною системою, отримує оптику, що нагадує дані елементи у A8 E-Tron. Задні ліхтарі теж були змінені. Очікується, що на A8 ми побачимо світлодіодну задню оптику.

Немає ніякої інформації щодо трирівневого помічника в водінні. Проте цілком імовірно, що деякі елементи допомоги водієві в управлінні новинка все ж таки отримає.

Варто також підкреслити, що модель знову отримає прізвисько Horch – воно дістанеться топовій версії Audi A8.

Очікується, що така модель стане головним конкурентом Maybach S-Class. Під капотом буде функціонувати 12-цилиндровий 6-літровий силовий агрегат з подвійним турбованим наддувом. Точної дати презентації, на жаль, поки немає, проте її можуть представити вже в кінці нинішнього року.