Subaru викупила у власника модель Legacy 1990-го року в прекрасному стані (Фото)

Популярний аукціон Craigslist виставив на продаж Subaru Legacy 1990-го року випуску. В очі відразу кидається прекрасний стан 30-річного автомобіля, який немає недоліків.

Трохи раніше на іноземному аукціоні на продаж був виставлений дуже рідкісний екземпляр – універсал Subaru Legacy 1990-го року виробництва. Дана генерація є найпершою у цій моделі. Навіть незважаючи на чималий пробіг, який становить 347 618, автомобіль знаходиться у відмінному технічному стані, як зазначається в описі.

Як повідомляє людина, яка і займався реалізацією даного екземпляра, автомобіль був особисто викуплений брендом Subaru of America. Компанія планує розмістити його у власній колекції.

Аарон – це людина, яка володіла автомобілем протягом багатьох років. Його дуже обрадувала новина, що 30-річний екземпляр, який може похвалитися відмінним технічним станом, буде знаходитися в музеї Subaru.

Варто похвалити колишніх власників автомобіля, які зуміли зберегти прекрасний стан зовнішнього вигляду, інтер’єру і підкапотного простору. З огляду на те, що автомобілю вже 30 років, він буде добре цінуватися.