Продемонстрували Land Cruiser, який проїхав понад 1,2 млн. км. (Відео)

На YouTube-з’явився відеоролик, на якому показана модифікована версія японського позашляховика Toyota Land Cruiser. Машина проїхала 1 255 288,32 км і по завіреннях її власника, практично не має оригінальних деталей.

Було б упущенням не згадати, що в даний час ми є свідками відродження деяких чудових класичних позашляховиків. Звичайно, в центрі уваги знаходиться американського Ford Bronco. Останнє відео від відомого Джонатана Уорда демонструє “оновлену” версію Toyota Land Cruiser.

Судячи зі свідчень одометра, машина проїхала 1 255 288 км., Але у всіх сенсах автомобіль абсолютно новий. Не залишилося і частини автомобіля, яку б не замінили.

Кузов цього позашляховика покритий порошковою фарбою в колір евкаліпта, що надає йому дуже стриманий, але витончений естетичний вигляд. Він також оснащений оновленою підвіскою Fox Racing, блокуванням диференціалів і гальмами Brembo. Потужність подається через пятиступінчасту механічну коробку передач, яка потім переходить в систему з частковим повним приводом.

Пан Уорд, який очевидно і є власником цього позашляховика, не став говорити про те, який двигун встановлений під капотом цього авто. Але ми готові посперечатися, що там може бути мотор V8. Так, у оригінальній версії позашляховика було менше циліндрів.

В інтер’єрі зберігається “той же дух відновлення”, але при цьому він максимально відповідає оригіналу. Таким чином, є стереосистема Pioneer, яка буде супроводжувати вас і ваших пасажирів в далеких поїздках, але вона захована серед сидінь і панелей з новою оббивкою.