Subaru представила спортивну версію кросовера Forester (Фото)

Японський автовиробник додає нову версію в список замовлень Forester. Треба відзначити, Subaru Forester Sport виглядає дещо інакше, ніж ми звикли.

Любителям бездоріжжя, всіляких екстремалам і просто мандрівникам відомо, що позашляховик Subaru Forester це перш за все автомобіль, з яким можна піти на «штурм» дикої місцевості. Forester Sport ставить крапку на останньому, тому що в цій версії все зосереджено в основному на зовнішність.

Різні хромовані і срібні акценти в Sport замінені чорними, включаючи 18-дюймові колеса, окантовку решітки радіатора, віконні молдинги, захисні пластини і накладки на пороги. Чорний пластик всюди супроводжується помаранчевими вставками, включаючи опори рейлінгів. При цьому на відміну від інших версій Sport, корпуси бічних дзеркал заднього виду пофарбовані в колір кузова.

Помаранчева тематика триває в інтер’єрі Forester Sport. Помаранчевого кольору тепер рамка панелі управління кліматичною системою і вентиляційні отвори тепер, а також прострочки сидінь, дверних карт і приладової панелі. Салон Forester позбавляється сріблястих деталей, поступаючись місцем чорним накладок і елементам. При цьому будь-який обраний колір кузова з базовної палітри (Dark Blue Pearl, Crystal White Pearl, Crystal Black Silica, Magnetite Grey Metallic, Ice Silver Metallic і Sepia Bronze Metallic) супроводжується помаранчевими і чорними акцентами.

З технічної точки зору нічого не змінюється, а це означає, що під капотом Forester Sport встановлений м’який гібридний чотирициліндровий опозитний двигун потужністю 150 к.с. Дилери Subaru продають Forester Sport за ціною від 60 995 євро. Це робить його таким же дорогим, як поточна топова версія Premium, в якій використовується аналогічне обладнання.