Hyundai підготувала Tucson для кіно (Фото)

Відома компанія Hyundai нещодавно представила всім новий концепт під назвою Tucson Beast. Створенням автомобіля займалися найкращі спеціалісти з технічного центру бренду. Модель буде призначено для фільму Uncharted.

Концепт позашляхового кросовера було представлено Hyundai. Розробкою нової моделі займався дизайнерський відділ, розташований в Ірвіні, США. Крім них, були задіяні фахівці Sony Pictures.

Попереду транспортного засобу захисна дуга також встановили додаткове обладнання, а на дах встановили багажник. Захисний обвіс виконаний із пластику. Також є цілий комплект позашляхових шин. Дорожній просвіт у автомобіля збільшений.

Uncharted спочатку представляла лише кілька ігор для всіма улюбленої консолі PlayStation. Тепер Sony вирішила представити всім свій однойменний фільм із відомим Томом Холландом у головній ролі. На екрани прем’єра вийде вже взимку цього року, зокрема, 10 лютого.

Крім позашляховика, виробник з Південної Кореї представив рекламний ролик з автомобілем. На чолі той самий Том Холланд. Він сидить за кермом транспортного засобу, спочатку проїжджає джунглями, потім заїжджає на мийку і просить помити авто. Реклама вийшла досить цікавою, водночас демонструється машина.