Китайський бренд Beijing готує рамний позашляховик із трьома блокуваннями (Фото)

Китайська марка Beijing (входить до складу корпорації BAIC) готує позашляховик рамний BJ60. Машину показали у камуфляжному забарвленні не лише на фото, а й виставивши кілька екземплярів на вулицях китайських міст.

При довжині 5020 мм, ширині 1955 мм, висоті 1925 мм і колісній базі 2800 мм BJ60 відноситься до повнорозмірних рамних позашляховиків. Індекс вказує на позицію машини у ієрархії бренду. Новинка займе цінову нішу між позашляховиком BJ40, який нагадує американський Jeep Wrangler, і BJ80, який отримав прізвисько «китайський Гелендваген».

Технічних подробиць про новинку небагато. У трансмісії BJ60 передбачені блокування всіх трьох диференціалів: міжосьового, переднього та заднього міжколісних. У гамі буде гібридна версія з розгоном до сотні за 6 секунд та запасом ходу близько 1000 кілометрів.

Фішкою моделі, судячи з тизерів, що з’являлися раніше, стане решітка радіатора, що використовується в якості денних ходових вогнів. У неї ж будуть інтегровані фари, при цьому ще дві секції горітимуть нижче, в бампері.

Фотографій інтер’єру поки що немає. Зовні видно характерні для автомобілів цього сегмента рішення: запаска на п’ятих дверях, масивні підніжки. За китайською традицією кузов моделі має велику кількість хромованих елементів. З-під камуфляжу блищать молдинги дверей, окантування бічних вікон, дверні ручки, накладка заднього бампера.