У Японії представлений позашляховик Toyota Land Cruiser у стилі ретро (Фото)

Японське тюнінг-ательє Flex розробило тюнінг-кіт, щоб “зістарити” модель Land Cruiser. Цей комплект підходить для позашляховиків у кузовах J80, J90 (Prado), а також J100. При цьому рівень доробок автомобіля залежить від побажань клієнта.

На офіційному сайті компанії Flex є конфігуратор, який дозволяє “зістарити” позашляховики компанії Toyota на 10-20 років. Для доробок використовуються оригінальні деталі бренду Toyota і кастомні елементи: можна встановити маску з круглими або квадратними фарами, поекспериментувати з відтінком радіаторної решітки і дизайном колісних дисків, а також встановити на боковинах машини вставки «під дерево» в стилістиці американських позашляховиків.

Апгрейд салону позашляховиків зводиться до вибору оббивки сидінь із тканини або шкіри, а також заміні штатного кермового колеса на дерев’яне 3-спицеве класичне. Крім того, ательє Flex пропонує ліфт-комплекти для підвіски, але модернізація двигунів або рами не передбачається. Крім Land Cruiser 80 і 100, а також Land Cruiser Prado 90 можна “зістарити” універсал Probox і мінівен Town Ace.

Ціни на тюнінг-кити від Flex у ретростилі стартують з 2,8 млн ієн (21,4 тис. доларів США), але повна доробка від тюнерів може коштувати вдвічі дорожче. Втім, у Японії відзначається підвищений попит на сучасні машини в ретростилі, а відтак своїх клієнтів цей проект знайде.


Не пропустіть