Знайдено маєток із покинутими автомобілями, яким понад 80 років (Фото)

Коли йдеться про амбарні знахідки, ми зазвичай думаємо про класичні автомобілі, які появляються на світ після тривалого зберігання. Але, насправді, як правило автомобілі просто залишені назавжди і зараз гниють на об’єктах, якими десятиліттями нехтували. Маєток, який ви тут бачите, є одним із таких місць.

Як розповідає autoevolution, ця власність розташована десь у Франції. Точні координати не розголошується, але відомо, що це місце залишилося після смерті власника. Одна з будівель і двір заповнені класичними автомобілями, які, на жаль, не скоро врятуються. І я кажу «на жаль», тому що деякі з них насправді є рідкісними дорогоцінними екземплярами, які ви більше не побачите на дорогах загального користування.

Тут розміщені як на надто ціні автомобілі, такі як Ford Sierras і Granadas, Renault 16 і Renault 20/30, Renault 8, так і рідкісна класика 1930-х років – Hotchkiss 686 1934 року та 864 1937 року. Обидва є рідкісними дорогоцінними каменями та досить красивими, і, зрозуміло, вони заслуговують на те, щоб їх відновити та відновити.

У власності також є кілька інших класичних автомобілів 1930-х років, і Porsche 924 у доброму стані та величезні купи автомобільних запчастин.