Вперше продемонстрували новий Mitsubishi Pajero (Фото)

Чутки про відродження легендарного позашляховика Mitsubishi Pajero з’явилися ще минулого року з Японії. Інсайдери стверджують, що автомобіль отримає нове амплуа, ставши розкішним позашляховиком замість утилітарного авто. Видання «CarsCoops» проаналізувало всю доступну інформацію і створило неофіційні зображення нового Pajero, як зовні, так і всередині.

Художник Джош Бірнс вважає, що новий Pajero буде оформлений у сучасному стилі моделей Mitsubishi. На рендерах автомобіль має характерну X-подібну решітку радіатора, виконану з глянсового пластику замість хрому. Бампер виглядає строго, з широкою сріблястою «губою», а вузькі світлодіодні фари розташовані під кромкою капота.

Дизайн включає незвичайні виїмки на дверях, квадратні колісні арки з глянсовим пластиковим обвісом та чорні накладки на задніх стійках, що створюють ефект витаючого даху.

За задумом дизайнера, інтер’єр нового Pajero також буде вражати сучасністю та простором. Серед очікуваних нововведень – цифрова комбінація приладів, окремий блок управління мультимедійною системою, незвичайна передня панель, компактний селектор АКПП, бездротова зарядка для смартфона та сидіння з ромбоподібним простроченням.

Новий Pajero буде базуватися на модернізованій платформі CMF-C/D, що практично гарантує гібридну силову установку на основі 2,4-літрового двигуна, відомого по кросоверу Outlander PHEV. Очікується, що потужність перевищить 382 к.с. Автомобіль буде конкурувати у сегменті розкішних кросоверів та позашляховиків з моделями BMW X7 і Lexus GX, а прем’єра очікується орієнтовно у 2017 році.