Затоплений Ferrari Purosangue виставили на продаж за значну суму (Фото)

У квітні Дубай постраждав від масштабної повені, що не оминула численні екзотичні автомобілі цього міста. Одним із постраждалих є Ferrari Purosangue, який тепер шукає нового власника для ремонту. Автомобіль був виставлений на продаж в Instagram і знаходиться в жахливому стані, а його відновлення може бути дуже дорогим і потребує спеціальних навичок.

Ferrari Purosangue має колір Nero Purosangue, який під різним освітленням виглядає то як глибокий чорний, то як темно-фіолетовий. Автомобіль має кілька яскраво-жовтих акцентів, що контрастують із основним кольором. Кабіна покрита товстим шаром бруду, пилу та кіптяви, ймовірно, через те, що автомобіль зберігався на вулиці з відкритими вікнами. Деякі внутрішні деталі були видалені, хоча причина цього не зрозуміла.

Власник автомобіля хоче отримати за нього 510 тисяч доларів, а ремонт коштуватиме приблизно 100 тисяч доларів. Хоча часто неможливо точно визначити обсяг необхідного ремонту без повного розбору автомобіля, і попри всі ризики, це може стати вигідною інвестицією, якщо автомобіль не зазнав механічних пошкоджень.

Джерело carscoops.com