Новий мінівен Peugeot виходить на український ринок (Фото)

Peugeot оновив свій мінівен Traveller для українського ринку, як повідомляється на офіційному сайті бренду. Новий Peugeot Traveller 2024 отримав змінену передню частину, а також модернізований інтер’єр з цифровим щитком приладів і великим 10-дюймовим тачскріном.

В Україні новий Peugeot Traveller буде доступний у подовженій модифікації L3 (5,33 м) з можливістю вибору версій на 7, 8 або 9 місць. Об’єм багажника варіюється від 1300 до 4900 літрів. Мінівен оснащено 2,0-літровим турбодизелем потужністю 177 к.с., який працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Модель пропонується у двох версіях. Базовий Peugeot Traveller Business (1 769 200 гривень) включає діодні фари, двозонний клімат-контроль, камеру, круїз-контроль, парктронік, підігрів передніх сидінь і керма. Версія Allure (2 102 900 гривень) додає безключовий доступ, електропривід зсувних дверей, шкіряний салон, навігацію, бездротову зарядку смартфонів, контроль “сліпих” зон та систему Grip Control.

Завдяки своїм оновленням, Peugeot Traveller пропонує сучасний дизайн та багатофункціональний інтер’єр, роблячи його привабливим вибором для покупців у сегменті великих мінівенів.

Джерело focus.ua