Audi готує сенсаційну новинку A6 e-tron (Фото)

Audi представить A6 e-tron 31 липня. Перший тизер показує електрифіковану версію традиційної середньорозмірної моделі з пікселованими денними ходовими вогнями, які також служать сигналами повороту, і тонкими задніми ліхтарями, з’єднаними світловою смужкою. Відмінною рисою є підсвічуваний логотип Audi на задній частині, який компанія описує як сяючий “яскраво, як діаманти”.

Попри обмежену кількість офіційних подробиць, численні зображення під час випробувань розкрили дизайн A6 e-tron. Модель отримає роздільні світлові прилади, повністю закриту решітку радіатора, обтічні форми кузова, дзеркала з бічними камерами і мінімалістичні дверні ручки. Додатковими елементами дизайну є спрямована вгору лінія пояса і довгий похилий дах, що підкреслюють витончений профіль.

A6 e-tron буде побудований на платформі PPE, як і Q6 e-tron. Очікується, що модель матиме потужний блок батарей ємністю 100 кВт-год і різні варіанти силових агрегатів. Один з варіантів – задньопривідний потужністю 302 к.с. із запасом ходу від 345 до 398 миль.

Також можуть бути доступні варіанти з двома двигунами і повним приводом потужністю 382 к.с., що забезпечують запас ходу від 335 до 388 миль. Ентузіасти можуть очікувати модель S6 e-tron з потужністю близько 483 к.с.

Джерело carscoops.com